V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 100lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Komplet med adapter til lygtepæl eller vægmontering.
Det er muligt at justere vinkelen på gadelampen, via den indbygge adaptor.

Leverer hele 100 lumen pr. watt.


Effektiv og holdbar belysning med V-Tac 30W LED gadelampe

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er udstyret med en effektiv Samsung LED chip, hvilket sikrer en pålidelig og lang levetid. Med sin effekt på 30W kan denne gadelampe levere en lysstyrke på imponerende 3000 lumens. Dette betyder, at den er i stand til at belyse store områder med et klart og kraftfuldt lys.

Med sin høje spredning på 100 grader sørger den for en jævn fordeling af lyset, hvilket er afgørende for at skabe et behageligt og funktionelt belysningsmiljø. Denne gadelampe er designet til at opfylde behovene i udendørsområder såsom parkeringspladser, stier og veje.

Med sin neutral hvide kulør på 4000K er dette produkt ideelt til at skabe et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå helt naturlige og uden farveforvrængning.

Dimensionerne på denne gadelampe er 138 x 416 x 99 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Den har en hulstørrelse på 60 mm, hvilket sikrer nem montering.

Med dens IP65-klassificering er denne gadelampe velegnet til udendørsbrug og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den perfekt til at lyse op udendørsområder og sikre optimal belysning under alle vejrforhold.

En anden fordel ved denne gadelampe er, at den leveres med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra lyskilder eller pærer. Du kan være sikker på, at denne gadelampe er klar til brug lige ud af æsken.

For at give dig fuld tryghed og tillid til dit køb, kommer denne V-Tac 30W LED gadelampe med en producentgaranti på hele 5 år. Dette viser producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 481,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
SpændingsintervalAC:120-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde416 mm.
Bredde138 mm.
Dybde99 mm.
Hulstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium
Iframe