V-Tac hvid skinnespot 7W
Samsung LED chip, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED skinnespot til 3-faset skinnesystem med driver indbygget i lampen.

Passer i GLOBAL skinner og IKEA Skeninge.


V-Tac hvid skinnespot på 7W er en fantastisk lampe, der giver en lysstyrke på 490 lumens. Lampen er nem at tilslutte til en 230V forsyning og er ideel til både erhvervsmæssige og private formål. Lyskvaliteten er ekstraordinær med en RA værdi på 90-95, hvilket sikrer et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en smuk og sprudlende måde. Den høje lyskvalitet er tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer, hvor man ønsker at skabe en unik og behagelig atmosfære.


Med Samsung LED chip og en producentgaranti på 5 år, er denne lampe sikret lang og pålidelig drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.


Lampen er tilgængelig i en varm hvid kulør (3000K), som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor man kan nyde de omgivende omgivelser og slappe af.


Med dimensioner på 180 x 40,5 x 50 mm og IP20 klassificering er denne lampe ikke modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor ikke at anvende den i våde områder eller udendørs.


Samlet set er V-Tac hvid skinnespot på 7W en fantastisk lampe, der kombinerer høj kvalitet, lang levetid og en varm og behagelig atmosfære. Lampen er ideel til alle, der ønsker at skabe et unikt og hyggeligt miljø i deres hjem eller på deres arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 420,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • 24°
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke490 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde40,5 mm.
Bredde180 mm.
Dybde50 mm.
Iframe