V-Tac 20W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner


V-Tac 20W LED projektør, Arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 20W LED projektør er perfekt til udendørs brug som arbejdslampe. Den er designet til at give et kraftfuldt og jævnt lys til alle slags opgaver. Med en effekt på 20W kan den opfylde dine belysningsbehov uden at bruge meget energi.

Tilslutningen til 230V forsyning gør det nemt at installere og bruge lampen uden besvær. Den er ideel til både professionelt og privat brug.

Lysstyrken på 1650 lumens sikrer en god synlighed og lysfordeling. Projektøren har en bred spredning på 110 grader, så du kan oplyse et stort område med kun én lampe. Du behøver derfor ikke bekymre dig om mørke pletter eller områder, der ikke er godt oplyst.

V-Tac 20W LED projektøren fås i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper dig med at slappe af og nyde det varme lys. Det er perfekt til en hyggelig aften på terrassen eller i haven.

Den neutral hvide kulør er specielt designet til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, og belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør det nemmere at se og arbejde med detaljer og farver.

Projektøren har dimensionerne 105 x 120 x 27 mm, så den er kompakt og nem at placere. Den har også en høj beskyttelsesklasse på IP65, hvilket betyder, at den tåler vandstænk og regn. Du kan derfor roligt bruge den udendørs uden bekymring.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Projektøren leveres komplet og klar til brug, så du kan få glæde af det kraftfulde og jævne lys med det samme.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 61,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1650 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde120 mm.
Bredde105 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium
Iframe