LED KUGLE G45 E14 4W Varm Hvid SPECTRUM

Ny

Billigst på PriceRunner


```html

Produktbeskrivelse:

LED KUGLE G45 E14 4W Varm Hvid SPECTRUM er en energieffektiv og stilfuld LED pære designet til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit hjem. Med en effekt på 4W og en E14 lille fatning kan den let tilsluttes til en 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 320 lumens og en imponerende spredning på 160 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 er denne LED pære i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Lyset er naturligt og behageligt for øjnene, hvilket gør det ideelt til mange forskellige belysningsbehov.

Kulør på lyset

Denne LED pære findes i en varm hvid kulør, som er med til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære i dit hjem. Det varme lys bidrager til en behagelig stemning og er perfekt til brug i stuer, soveværelser, eller andre rum, hvor man ønsker at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære.

Med dimensionerne 80 x 45 mm er denne LED pære kompakt og let at installere i diverse lamper og armaturer. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen eller tilføre et æstetisk touch til dit hjem, vil denne LED pære være et ideelt valg.

```Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 9,50

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke320 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde80 mm.
Dybde45 mm.
Iframe