System Hangit
Ophængt armatur 10W, justerbar vinkel 20-45°, maks kabel længde 70 cm

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og Fleksibelt Ophængt Armatur med Justerbar Vinkel

System Hangit er en ophængt armatur med en effekt på 10W, designet til at give et kontrolleret og fokuseret lys. Armaturet har en justerbar vinkel på 20-45 grader og maksimal kabellængde på 70 cm, hvilket gør det ideelt til indretning af forskellige områder.

Lysegenskaber

Med en lysstyrke på 650 lumens og et fokuseret lys på enten 20 eller 45 grader sikrer System Hangit et behageligt og kontrolleret lys. Armaturet har en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at det giver en høj lyskvalitet med levende og naturlige farver, perfekt selv til krævende situationer.

Lyskvalitet og Lang Levetid

System Hangit har en ekstra høj lyskvalitet takket være brugen af LED af højeste kvalitet. Med en forventet levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrke, sikrer armaturet lang og pålidelig drift. Kombineret med en professionel driver og effektiv køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Armaturet fås i den varme kulør varm hvid, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning og er ideelt til forskellige indendørs miljøer.

Dimensioner og Beskyttelse

System Hangit har dimensioner på 375 x 55 mm og har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Armaturet har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

System Hangit er et pålideligt og effektivt armatur, der er ideelt til at skabe en behagelig belysning i forskellige omgivelser. Med sin høje lyskvalitet, lang levetid og fleksible design er det en god investering til både private hjem og kommercielle rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 910,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke650 lumens
Spredning20/45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde375 mm.
Dybde55 mm.
Iframe