System Shift Spot
Lys 44x157x178mm 10W 24° Hvid DALI

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld LED-spot til din belysning

Med System Shift Spot kan du nyde en kraftfuld og energieffektiv belysning, der samtidig tilføjer et stilfuldt og moderne touch til dit rum. Med en effekt på 10W og tilslutning til en 48V forsyning, er dette spot en ideel løsning til mange forskellige rum og formål.

Lyskvalitet og funktioner

Den 700 lumens lysstyrke og det fokuserede lys på 24 grader giver dig et kontrolleret og præcist lys, der passer perfekt til at skabe en behagelig atmosfære eller belyse specifikke områder. Med en RA værdi på 90-95 er lyskvaliteten ekstra høj, hvilket sikrer en naturlig og livlig gengivelse af farverne.

Spotlyset er DALI dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning. Derudover medfølger der en 5 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet.

Lang levetid og praktiske detaljer

Den brug af LED af højeste kvalitet sikrer en lang og pålidelig drift på op til 50.000 timer, med kun minimalt fald i lysstyrken over tid. Kombineret med en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset og dimensioner

System Shift Spot fås i en varm hvid kulør, som bidrager til en behagelig og afslappende atmosfære. Med dimensioner på 178 x 44 x 157 mm, passer denne spot nemt ind i forskellige indretninger og rum.

Bemærk, at System Shift Spot har en IP20 klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Produktet har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 2.223,00

- +

  • Varm
  • DALI dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, DALI - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke700 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde44 mm.
Bredde178 mm.
Dybde157 mm.
Iframe