System Shift Basic
Gitter m Lineær Lysarmatur 330mm, 18W, 3000K, Sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld lysarmatur

System Shift Basic, Gitter m Lineær Lysarmatur 330mm, 18W, 3000K, Sort er en moderne og effektiv lysarmatur, der er velegnet til både private og kommercielle rum. Med en effekt på 18W og tilslutning til en 48V strømforsyning, giver denne lysarmatur dig et kraftfuldt lys, der er ideelt til rum kræver en god belysning.

Lysarmaturet har en lysstyrke på 1300 lumens og en fokuseret lysstråle på 24 grader, hvilket sikrer en kontrolleret belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser farverne ægte og flot frem. Dette er vigtigt for at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Varm hvid lyseffekt

Lysarmaturet er tilgængeligt i en varm hvid kulør, der skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme lysfarve bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet, hvor man kan slappe af og nyde et blødt og behageligt lys.

Kompakte dimensioner og integreret lyskilde

Med dimensioner på 330 x 23 x 42 mm passer dette lysarmatur godt ind i forskellige rum, og kan let monteres på væg eller loft. Lysarmaturet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor skal bruges indendørs. Den integrerede lyskilde gør installationen enkel og nem, så du hurtigt kan få glæde af den kraftfulde belysning.

Alt i alt er System Shift Basic en pålidelig og stilfuld lysarmatur, der sikrer en god belysning med høj kvalitet og behagelig varm hvid kulør. Perfekt til enhver indretning, hvor god belysning er et must.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 175,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1300 lumens
Spredning24 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde330 mm.
Dybde42 mm.
Iframe