System Shift Basic
Lineær Lamp 12W

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

System Shift Basic, Lineær Lamp 12W, Gitter S, 220mm, 3000K, Sort er en stilfuld og funktionel lampe, der er designet til at give et behageligt og kontrolleret lys. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 48V forsyning, er denne lampe energieffektiv og ideel til belysning af forskellige rum.

Lyskvalitet

Lampen har en lysstyrke på 1000 lumens og en fokuseret lysstråle på 24 grader, hvilket sikrer et jævnt og kontrolleret lys. Med en RA værdi på 80-85 leverer denne lampe høj lyskvalitet, der viser farverne med en naturlig og ægte gengivelse. Dette gør lampen egnet til en lang række formål og sikrer en behagelig atmosfære.

Kulør på lyset

Lampen fås i en varm hvid kulør, der skaber en hyggelig og afstressende stemning i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en behagelig atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde rummets belysning.

Dimensioner og specifikationer

System Shift Basic Lineær Lamp har dimensionerne 220 x 23 x 42 mm og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Lampen kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge i forskellige miljøer.

Samlet set er System Shift Basic Lineær Lamp 12W en pålidelig og stilfuld lyskilde med et højt fokus på lyskvalitet og energieffektivitet. Den er velegnet til både private hjem og kommercielle omgivelser, hvor der er behov for en pålidelig og behagelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 117,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1000 lumens
Spredning24 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde220 mm.
Dybde42 mm.
Iframe