V-Tac 6W LED hvid væglampe
Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart hvid væglampe i hvid alminium. V-Tac 6W LED hvid væglampe er et fremragende valg til belysning af både indendørs og udendørs rum. Med sin 6W LED teknologi erstatter den nemt en traditionel 50W pære, hvilket betyder at den er både økonomisk og miljøvenlig. Lampen er nem at tilslutte til en standard 230V forsyning, så den kan hurtigt og nemt monteres på væggen.


Lampen har en lysstyrke på 660 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og ensartet i rummet. Det giver en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.


V-Tac 6W LED hvid væglampe kommer i to forskellige kulører, varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er med til at skabe en hyggelig stemning, mens den neutrale kulør er perfekt til arbejdsmiljøer, da den er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.


Med en diameter på 135 mm og en IP65 klassificering, kan denne væglampe bruges både indendørs og udendørs og tåler vandstænk og regn. Den har også en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe ekstra pærer. Samlet set er V-Tac 6W LED hvid væglampe en fremragende belysningsløsning, der giver en høj kvalitet og effektiv belysning til ethvert rum.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 371,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Diameter135 mm.
MaterialeAluminium
Iframe