V-Tac 3W LED væglampe
Hvid, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant hvid væglampe fra V-Tac, som giver et flot lys.


V-Tac 3W LED væglampen er en glimrende løsning, hvis du er på udkig efter en lyskilde, der kan give dig en jævn fordeling af lys i et rum. Lampen er både praktisk og stilfuld, og den er nem at tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredning på 120 grader, kan du være sikker på, at lyset vil blive spredt jævnt ud i rummet, uanset hvor du placerer lampen.

En anden fordel ved V-Tac 3W LED væglampen er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at lyset vil være naturligt og ægte, og at det vil vise alle farver på en flot og harmonisk måde. Dette er en vigtig faktor, når du vælger en lyskilde til dit hjem eller kontor, da det kan have stor betydning for dit humør og din produktivitet.

V-Tac 3W LED væglampen er tilgængelig i en varm hvid (3000K) kulør, som er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør giver en behagelig følelse af velvære, og den er ideel til at skabe en hyggelig stemning i stuen eller soveværelset.

Lampen har også en praktisk størrelse på 220 x 80 x 200 mm, og den er nem at montere på væggen. Det er dog vigtigt at bemærke, at lampen kun er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør du undgå at placere den i fugtige områder, såsom badeværelset eller køkkenet.

Endelig er det værd at nævne, at V-Tac 3W LED væglampen har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde. Dette gør lampen til en økonomisk og praktisk løsning, der er ideel til både privat og professionel brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 286,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde220 mm.
Dybde200 mm.