ZigBee RGBCW Controller
12/24V

5714255003802
Ny

Billigst på PriceRunner
Denne ZigBee RGBCW controller er den perfekte løsning til at gøre dit LED bånd smart og integreret med dit Philips Hue system. Den kan nemt styre alle typer af LED bånd, der kører på både 12V og 24V, og den kan kobles direkte til dit Hue system ved blot at søge efter nye pærer.

Controlleren er i stand til at gøre både enkeltfarvede LED bånd og RGBCW LED bånd smarte og kan håndtere alt imellem. Dette gør den yderst alsidig og egnet til enhver form for LED installation.

Med en samlet håndteringskapacitet på op til 6A er denne controller velegnet til de fleste installationer. Den er i stand til at huske indstillingerne, selv når strømmen afbrydes, hvilket betyder, at den altid starter op på det samme sted, som den var indstillet til.

En af fordelene ved denne controller er, at den kan styre dit normale LED bånd sammen med resten af dit Philips Hue system fra den samme app. Dette giver dig fuld kontrol over hele lyssystemet fra én praktisk placering.

Det er dog vigtigt at bemærke, at da dette er et tredjepartsprodukt til Philips Hue, kan fremtidig understøttelse ikke garanteres, da Philips Hue kan ændre vilkårene for tredjepartsprodukter. Det er også værd at nævne, at denne controller ikke understøtter Apple Homekit.

Den lille størrelse på controlleren gør den nem at gemme væk, uden at det går ud over kvaliteten. Dette betyder, at den ikke vil fylde meget plads, og den vil være nem at installere i ethvert miljø.

Alt i alt tilbyder denne ZigBee RGBCW controller en praktisk og effektiv løsning til at gøre dit LED bånd smart og integreret med dit Philips Hue system. Med dens alsidighed, pålidelighed og lette integration er den et ideelt valg for enhver, der ønsker at udvide deres smart home belysningssystem.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 199,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe