62 cm RGB akvarie armatur
7W LED, med sugekopper, IP67, memory funktion

Aqua-tube.RGB.62cm.7W
Ny

Billigst på PriceRunner

62 cm RGB LED akvarie lys på 7W med 33 LED'er.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

RGB farver giver dig mulighed for at være kreativ med lyset i dit akvarie. 

Vælg mellem 16 forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige farve til dine fisk og planter.
Skru op og ned for lysstyrken efter behov eller vælg mellem flere forskellige farvespil.

Indbygget memory funktion, så lyset tændes på samme farve som da det blev slukket.

Kontroller og infrarød fjernbetjening medfølger.

CR2025 batteri til fjernbetjening medfølger ikke.Produktnavn: 62 cm RGB akvarie armatur, 7W LED, med sugekopper, IP68, memory funktion

Dette 62 cm RGB akvarie armatur er ideelt til at oplyse dit akvarium og skabe en levende og farverig atmosfære. Med sin kraftige 7W LED-lyskilde og høje lysstyrke på 420 lumens er dette armatur i stand til at lyse dit akvarium op og fremhæve dets skønhed.

Armaturet er let at installere og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning. Det kan monteres sikkert i dit akvarium ved hjælp af de medfølgende sugekopper, så det nemt kan placeres på den ønskede position.

Med en lysfordeling på 180 grader sikrer dette armatur en jævn fordeling af lyset i hele akvariet, hvilket giver en behagelig og ensartet belysning. Du kan derfor være sikker på, at alle hjørner af dit akvarium bliver tilstrækkelig oplyst.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer, hvor lysstyrken kun falder minimalt over tid. Armaturet er desuden udstyret med en professionel og driftssikker driver, samt effektiv køling, hvilket forlænger produktets levetid og sikrer en pålidelig ydeevne i lang tid.

Med sin IP68 vandtæthedsklassifikation er dette armatur fuldt vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør det velegnet til brug i både ferskvands- og saltvandsakvarier, da det kan modstå det høje tryk og bevægelser i vandet.

Armaturet leveres med en praktisk memory-funktion, så du kan huske og genaktivere dine foretrukne indstillinger. Dette gør det nemt at skifte mellem forskellige lysfarver og effekter uden at skulle genindstille armaturet hver gang.

Med integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at skulle skifte eller vedligeholde pærer. Det hele er samlet i én enhed, der giver dig en nem og bekvem belysningsløsning til dit akvarium.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knapcellebatteri - Lithium, 3V

Flere detaljer

DKK 202,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke420 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe