V-Tac opladelig CCT bordlampe
Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

VT-1041.black
Ny

Billigst på PriceRunner
Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Uddybende beskrivelse:

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe er et stilfuldt og praktisk tilbehør til dit hjem. Med dens sorte finish passer den perfekt ind i enhver indretning. Med en effekt på 1W og en lysstyrke på 55 lumens får du et behageligt, men alligevel kraftfuldt lys til dine behov.En af de største fordele ved denne bordlampe er dens høje spredning på 120 grader. Dette sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt over et stort område. Det giver dig mulighed for at belyse hele rummet uden mørke pletter eller blænding.En anden praktisk funktion ved denne bordlampe er dens touch-dæmpning. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine præferencer ved blot at berøre lampens overflade. Dette gør det nemt at skabe den perfekte atmosfære i rummet, uanset om du ønsker en lys og oplyst stemning eller en mere hyggelig og dæmpet belysning.Produktets dimensioner er 220 x Ø120 mm, hvilket gør det til et kompakt og pladsbesparende valg. Uanset om det er på dit skrivebord, natbord eller i stuen, passer denne bordlampe godt ind i ethvert rum.Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-rating. Dette betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges i indendørs miljøer, hvor den ikke udsættes for fugt eller vandstænk.Samlet set er denne opladelige CCT bordlampe fra V-Tac et stilfuldt og praktisk valg til enhver indretning. Med dens kraftfulde lysstyrke, jævne spredning og touch-dæmpning får du en lampe, der passer til dine behov. Dimensionerne sikrer, at den passer ind i ethvert rum, og dens IP20-rating sikrer, at den kan bruges sikkert i indendørs miljøer.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 174,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke55 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug1w
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Dimensioner
Højde220 mm.
Diameter120 mm.
Iframe