Opladelig LED bordlampe Inde/ude
Guld, IP54 udendørs, touch dæmpbar

Ny

Billigst på PriceRunner
Guld genopladelig LED bordlampe til indendørs og udendørs brug.

Lampen er IP54 stænktæt, så den kan sagtens bruges udenfor uden problemer.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. 

Lampen lades op via USB kabel.

Op til 9 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Lampen har skridsikker bund

Levetid på 50.000 timer


Opladelig LED bordlampe

Opladelig LED bordlampe Inde/ude, Guld, IP54 udendørs, touch dæmpbar

Denne opladelige LED bordlampe er en fantastisk løsning, der kan bruges både indendørs og udendørs. Den kommer i en smuk guld finish, der tilføjer en luksuriøs følelse til ethvert rum. Med et IP54 udendørs klassificering er denne lampe i stand til at modstå fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Den kan bruges til at skabe en hyggelig stemning på terrassen eller i haven.

Den opladelige LED bordlampe har en effekt på 3W og en lysstyrke på 80 lumens. Dette sikrer et klart og behageligt lys, der er ideelt til belysning af mindre områder som et sidebord, natbord eller hyggekrog. Lyskvaliteten er af høj standard med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger den som arbejdslampe eller hyggebelysning, kan du være sikker på at få en god lyskvalitet.

En af de fantastiske funktioner ved denne bordlampe er dens dæmpningsfunktion. Den kan nemt dæmpes ved hjælp af touch-aftryk på lampens fod, så du kan justere lyset efter dine behov. Hvad enten du har brug for et blødt og afdæmpet lys til en romantisk aften eller et skarpere lys til at læse eller arbejde, kan denne bordlampe tilpasses til enhver situation.

Med sine dimensioner på380 x Ø10 mm passer denne bordlampe perfekt til enhver indretning. Den fylder minimal plads, men giver alligevel et imponerende lys. Lampen er også let at flytte rundt efter behov, da den er både lille og let.

Alt i alt er denne opladelige LED bordlampe et fantastisk valg til både indendørs og udendørs belysning. Du får en stilfuld guld finish, høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 og en dæmpbar funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine behov. Uanset om du vil bruge den på dit natbord, i haven eller på terrassen, vil denne bordlampe skabe den rette atmosfære.

Flere detaljer

DKK 249,00

- +

  • Guld
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke80 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalAC:200-240V
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde380 mm.
Diameter10 mm.
Iframe