LEDlife Sono60 møbelspot
Påbygning, Skabsbelysning, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V DC

Ny

Billigst på PriceRunner

Skab en hyggelig og funktionel belysning med LEDlife Sono60 møbelspot til påbygning. Dette lille og praktiske spot er nem at installere og tilsluttes let 12V DC. 2 meter lang ledning med dupont stik medfølger.

  • Perfekt til belysning i køkkenet, køkkenskabe eller reoler
  • Lavt energiforbrug på kun 2W
  • Kompakt design med en diameter på 6 cm
  • Nem tilslutning til en strømforsyning

Forbind op til 6 Sono60 møbelspots med LEDlife møbelspot strømforsyning 18W.

Eller forbind op til 10 Sono60 møbelspots til Snappy 30W dæmpbar strømforsyning for en dæmpbar effekt!

Kompatible med LEDlife Dupont fordeler


Produktinformation

LEDlife Sono60 møbelspot er en moderne og stilfuld lampe, der er ideel til påbygning og skabsbelysning. Den er designet i elegant børstet stål og har en diameter på Ø6 cm. Med sin kompakte størrelse passer den perfekt til de fleste møbler og skabe.
Lampen anvender 2W LED, hvilket svarer til en traditionel pære på 20W. Dette gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Lampen tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket giver stabilt og sikkert strømforbrug.
Den har en lysstyrke på 165 lumens og en høj spredning på 80 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det ikke kun er koncentreret på et lille område. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, får du et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette giver en behagelig visuel oplevelse.

Funktioner

Lampen er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Om det er et hyggeligt aftenlys eller stærkt arbejdslys, kan du tilpasse det til din situation.
Med brug af LED af den højeste kvalitet er lampens levetid op til 50.000 timer. Dette er meget længere end en traditionel lyskilde. Sammen med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to kulører for dette produkt: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).
Varm kulør: Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er perfekt til f.eks. stuer, soveværelser eller hyggelige spiseområder.
Neutral kulør: Denne kulør er ideel til effektive arbejdsmiljøer, hvor det er vigtigt at se tingene i naturligt lys. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er ideelt til fx kontorer, køkkener eller badeværelser.

Specifikationer

  • Dimensioner: 8 x Ø60 mm
  • IP44: Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten
  • Med integreret lyskilde

LEDlife Sono60 møbelspot er den perfekte løsning for at tilføje belysning til dine møbler eller skabe. Med dens kompakte design, energieffektivitet og høje lyskvalitet er den et ideelt valg for både behagelig atmosfære og praktisk arbejdsbelysning. Med dens lange levetid og driftssikkerhed kan du nyde godt af denne lampe i mange år fremover.

Flere detaljer

DKK 39,00

Du sparer årligt 117 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat20w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium
Iframe