V-Tac pendellampe
Sort, flot design, E27

VT-7424.black
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæn og stilfuld pendel lampe i farven sort.
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.


Toppen af ​​lampen er lavet af messing


Lampen er nem at installere. 


V-Tac pendellampe

Denne pendellampe fra V-Tac er et flot designet lysarmatur i sort. Den er ideel til at skabe stemning og belysning i dit hjem eller på kontoret. Med dens E27 fatning kan du bruge lyskilden efter eget valg (lysbulb ikke inkluderet).

Denne lampe tilsluttes nemt til en 230V strømkilde, så du kan nyde den smukke belysning i dit rum. Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har et maksimalt forbrug på 60W.

Med dimensionerne 170 x 1080 x Ø260 mm har denne pendellampe en moderat størrelse, der passer godt til både mindre og større rum. Dens slanke profil og sorte finish giver den et stilfuldt udseende, der komplementerer ethvert indretningsstil.

Denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at placere den i indendørs områder, hvor der ikke er risiko for vandkontakt.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 239,00

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
Spænding230V
Dimensioner
FatningE27
Højde170 mm.
Dybde1080 mm.
Diameter260 mm.
MaterialeMetal
Iframe