Spectrum 6W LED pære
C37, dæmpbar, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 6W LED pære er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Med sin E14 lille fatning kan den let tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 480 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lys i rummet.

En af fordelene ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og flot, og viser alle farver ægte og levende. Uanset om du har behov for at belyse et arbejdsområde eller skabe en behagelig atmosfære, vil denne pære opfylde langt de flestes behov.

En anden fordel ved denne LED pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at indstille lysstyrken efter dit behov og skabe den perfekte stemning i rummet.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører, afhængigt af dine præferencer og anvendelsesområder:

  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturligt og ægte.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Den anvendes sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 107 x 38 mm passer denne LED pære nemt ind i forskellige typer lamper og armaturer. Vælg den kulør og lysstyrke, der passer bedst til dine behov, og få glæde af det energieffektive og holdbare lys, som denne Spectrum 6W LED pære leverer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 18,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke480 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde107 mm.
Dybde38 mm.
Iframe