8W LED kertepære
C38, matteret glas, E14

sp.WOJ+14220
Ny

Billigst på PriceRunner

Vores 8W LED kertepære er en effektiv og pålidelig løsning til udendørs belysning.

Den har en E14 lille fatning og kræver kun 230V for at kunne forsyne dit udendørsareal med et kraftigt lys.

Lysstyrken er 710 lumens, mens spredningen er 160 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeles jævnt.

Den høje lyskvalitet, som denne pære tilbyder, sikrer, at alle farver vises ægte og naturligt, da den har en RA værdi på 80-85.

De små dimensioner på 107 x 37 mm gør det nemt at montere pæren i ethvert område.


Data om produktet:

Denne 8W LED kertepære har en lille E14 fatning og kan tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 710 lumens og en spredning på 160 grader leverer denne pære en jævn og behagelig belysning i rummet.

Pæren er konstrueret med matteret glas, der giver et blødt og diffust lys uden at blænde. Dimensionerne på pæren er 107 x 37 mm, hvilket gør den velegnet til brug i lamper, hvor pladsen er begrænset.

Lyskvalitet:

Med en høj lyskvalitet og en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 sikrer denne LED kertepære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at dine omgivelser vil se lysere og mere levende ud, og at farverne vil blive gengivet korrekt. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Energibesparelse:

I forhold til traditionelle glødepærer har denne LED kertepære et meget lavt energiforbrug, hvilket betyder, at den er meget energieffektiv. Med en effekt på kun 8W kan den erstatte en traditionel pære med en højere wattstyrke og dermed reducere dit elforbrug og spare penge på din elregning.

Lang levetid:

Denne LED kertepære har en lang levetid sammenlignet med traditionelle glødepærer. Med en forventet levetid på op til 25.000 timers brug kan du nyde det flotte lys i mange år, før du skal skifte pæren.

Samlet set er denne 8W LED kertepære et fremragende valg, hvis du leder efter en energieffektiv og langtidsholdbar lyskilde. Med dens høje lyskvalitet og bløde diffuste lys er den velegnet til mange forskellige rum og indretninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 14,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke710 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde107 mm.
Dybde37 mm.
Iframe