Zigbee Smartplug m. Lysdæmper
Schuko

5714255007831
Ny

Billigst på PriceRunner
Denne innovative lysdæmper giver dig mulighed for at tilføje alle dine dæmpbare LED-pærer til Philips Hue-systemet. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller soveværelset, kan du nu nemt dæmpe lyset og skabe den perfekte stemning med dine eksisterende pærer.

Med denne lysdæmper kan du tilslutte op til 100W, hvilket giver dig masser af muligheder for at tilpasse belysningen i dit hjem. Lysdæmperen kan nemt tilsluttes dit Philips Hue-system, og du kan finde den som en pære i din app. Dette betyder, at du kan styre dine normale LED-pærer sideløbende med dine andre Philips Hue-produkter.

Lysdæmperen fungerer ved at tilslutte den direkte til stikkontakten og derefter tilslutte din lampe til den. På denne måde kan du både styre lyset via Philips Hue-appen og via den indbyggede drejeknap på lysdæmperen.

Det bedste ved denne lysdæmper er, at den kommer med et schuko-stik, så du kan være sikker på, at den passer til din lampe. Derudover husker produktet sin indstilling, selvom strømmen bliver afbrudt, så lyset vil starte på samme niveau, når det bliver tændt igen.

Det skal dog nævnes, at da dette er et tredjepartsprodukt til Philips Hue, kan det ikke garanteres, at det vil have fuld understøttelse fra Philips Hue i fremtiden. Dette skyldes, at vilkårene for tredjepartsprodukter kan ændre sig. Derudover understøtter denne lysdæmper ikke Apple Homekit.

Med denne geniale lysdæmper kan du nemt opgradere dit hjem til et smart-belysningssystem uden at skulle udskifte alle dine eksisterende dæmpbare LED-pærer. Du kan skabe den perfekte atmosfære og tilpasse belysningen efter behov, og med muligheden for at tilslutte op til 100W, er der rig mulighed for at lege med lyset i dit hjem.

Så hvis du ønsker at få endnu mere ud af dit Philips Hue-system, og samtidig bevare dine eksisterende LED-pærer, så er denne lysdæmper et oplagt valg. Med dens nemme installation og mulighed for at tilslutte flere pærer, kan du skabe den perfekte belysning i dit hjem på en hurtig og enkel måde.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 349,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe