Ledningsdæmper
Inkl. endeprop, til 230V D16 Neon flex, maks. 50 m.

230V.Neonflex.D16.cable.dimmer
Ny

Billigst på PriceRunner

Hvis du gerne vil kunne dæmpe din LED strip uden vægdæmper eller fjernbetjening, er dette løsningen for dig.

Med denne dæmper kan du dæmpe LED strippen direkte på ledningen og tilpasse lysstyrken som du ønsker det.


Stik med dæmper til 230V D16 Neon Flex LED strips.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Kan trække op til 50m 230v LED strip.

Dimensioner: 80x35x35 mm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.


Funktionel Fleksibilitet for Dine Belysningsbehov

Med evnen til at tilsluttes direkte til 230V forsyning tilbyder denne ledningsdæmper en praktisk løsning til dine belysningsprojekter. Den sikrer stabil kontrol over elektricitetsflowet og giver dig muligheden for at ændre lysets intensitet nemt og effektivt. Den integrerede funktion gør den velegnet til en bred vifte af anvendelser, hvor lysstyring er ønsket.

Kompatibilitet og Nem Installation

Specifikt designet til at arbejde med D16 Neon flex, er dette produkt en pålidelig ledsager til alle dine neonlys-systemer. Dæmperen kan justere op til 50 meter neon flex, hvilket gør den ekstraordinært nyttig for dem som ønsker at skabe lange, sammenhængende belysningslinjer uden bekymring for ændring i performance.

Tekniske Specifikationer

  • Dimensioner: 80 x 35 x 35 mm
  • IP-vurdering: IP20 - Produktet er ikke modstandsdygtigt over for vand
  • Integreret funktion: Kan dæmpes

Dimensionerne på 80 x 35 x 35 mm gør ledningsdæmperen kompakt nok til at passe ind i mindre rum eller sågar indbyggede belysningsenheder, uden at tage op for meget plads. Denne størrelse sikrer en diskret installation, mens den stadig leverer optimal ydelse.

Vejrforhold og Miljø

Det er vigtigt at bemærke, at denne ledningsdæmper har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Af denne årsag anbefales det, at enheden kun anvendes i tørre, indendørs miljøer for at undgå skader eller funktionsfejl. Sørg for at vælge den rigtige installationsplacering, for at opnå maksimal sikkerhed og holdbarhed.

Alt-i-en Løsning

Dette produkt inkluderer en praktisk endeprop, som afslutter ledningsinstallationerne sikkert og effektivt. Endeproppen sikrer ikke alene en æstetisk afslutning, men fungerer også som en sikkerhedsforanstaltning, der beskytter mod utilsigtede elektriske kontakter.

For dem, der ønsker at implementere komplekse belysningsdesigns uden at kompromittere kontrol eller sikkerhed, er denne ledningsdæmper en ideel løsning. Ved at kunne dæmpe lyset efter eget ønske, kan du skabe den rette atmosfære til enhver begivenhed eller sted.

Flere detaljer

DKK 77,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde35 mm.
Bredde80 mm.
Dybde35 mm.