LEDlife 30W dæmpbar strømforsyning
24V DC, 1,25A, IP20 indendørs

LL-TD30-24
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife 30W dæmpar strømforsyning 24V.

Virker til alle dæmpere - både forkant- og bagkantsdæmpere.
24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


LEDlife 30W dæmpbar strømforsyning, 24V DC, 1,25A, IP20 indendørs

Effekt: 30W.

Tilsluttes til 230V forsyning og leverer 24V ud - designet til LED belysning.

Kan dæmpes.

Med 3 års producentgaranti.

Flicker free / flimmer fri lys er velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flicker, samt til brug i forbindelse med foto/video optagelser.

Dimensioner: 40 x 22 x 107 mm.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Denne LEDlife 30W dæmpbar strømforsyning er perfekt til brug med LED belysning. Med en effekt på 30W kan den levere nok strøm til at drive forskellige typer LED-lys.

Denne strømforsyning tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og transformerer den til en stabil 24V DC strøm, der er ideel til LED belysning. Den er designet til at sikre en pålidelig og lang levetid for dine LED-lys.

En af de store fordele ved denne strømforsyning er dens dæmpningsfunktion. Du kan nemt justere lysstyrken i dine LED-lys efter behov ved hjælp af en kompatibel dæmper. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære og tilpasse lysniveauet til forskellige situationer.

Med en producentgaranti på 3 år kan du have ro i sindet og stole på, at denne strømforsyning er af høj kvalitet og holdbar. Du kan forvente pålidelig ydeevne og beskyttelse mod eventuelle defekter i produktionen i en længere periode.

En unik funktion ved denne strømforsyning er dens flicker free / flimmer fri lys. Dette betyder, at lyset er behageligt at se på og ikke forårsager gener eller ubehag for dyr eller mennesker, der er følsomme over for flicker. Dette gør det også velegnet til brug i film-, foto- eller videoproduktion, hvor stabilt lys er afgørende for at opnå kvalitetsresultater.

Med dimensioner på kun 40 x 22 x 107 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere. Den kan nemt integreres i dine LED-lysinstallationer uden at tage for meget plads eller være i vejen.

Bemærk, at denne strømforsyning har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand eller fugt. Den er kun egnet til brug indendørs og skal holdes væk fra områder med høj luftfugtighed.

Flere detaljer

DKK 187,00

Forventes på lager igen: 30/07/2024

 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde40 mm.
Dybde107 mm.
Iframe