Varm hvid D16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.ww
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk D16 Neon Flex i varm hvid til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe D16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67, ved brug udendørs.
Strippen kan dæmpes.

Materiale: PVC.
Forbrug: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.

 


Produktbeskrivelse:

Dette varme hvide D16 Neon Flex LED-produkt er en fantastisk løsning til at tilføje belysning i forskellige områder. Med et effektforbrug på 8W pr. meter, er det en energibesparende valgmulighed.

Tilslutning: Denne LED-strip skal tilsluttes en 230V strømkilde for at fungere korrekt. Det sikrer, at produktet kan bruges nemt og bekvemt.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 550 lumens pr. meter, er denne LED-strip i stand til at skabe et klart og stærkt lys. Det giver tilstrækkelig belysning i rummet, hvor den er monteret. Desuden har denne LED-strip en spredning på 320 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeles jævnt.

Dæmpbar funktion: For at tilpasse belysningen efter behov kan denne LED-strip nemt dæmpes. Det giver mulighed for at skabe den ønskede atmosfære og ændre lysniveauet efter behov.

Dimensioner: Med en diameter på 14 mm er denne LED-strip kompakt og nem at installere på forskellige overflader. Dens slanke design sikrer diskret belysning uden at være dominerende.

Vandtæt og beskyttet: Med IP67 rating er denne LED-strip vandtæt og kan modstå fugtige omgivelser. Dog bør det undgås at placere det under vand i længere tid. For at sikre tætheden skal samlingerne tætnes med klar silikone, så vand ikke trænger ind.

Dette varme hvide D16 Neon Flex LED-produkt er en alsidig og holdbar løsning til belysning af forskellige rum. Dens lysstyrke, enkel tilslutning og muligheden for at dæmpe det giver mange anvendelsesmuligheder både indendørs og udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til D16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- D16 monteringsklip


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2800K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning320 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Diameter14 mm.
MaterialePVC
Iframe