Varm hvid 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.ww
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvid til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter. Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.

- 230V strips bør ikke bruges til pool og bad, her anbefaler vi løsning med 24V

 


Produktbeskrivelse:

Denne varme hvide 8x16 Neon Flex LED er en alsidig og holdbar lyskilde, der er ideel til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 8W pr. meter er denne LED-strip utroligt energieffektiv. Den tilsluttes let til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Med en lysstyrke på 400 lumens pr. meter og en bred spredning på 100 grader sikrer denne LED-strip en jævn og behagelig belysning. Uanset om det er i stuen, på terrassen eller i haven, vil dette produkt give dig et blødt og behageligt lys, der passer til enhver atmosfære og indretning.

En af fordelene ved denne LED-strip er dens evne til at blive dæmpet. Du kan nemt justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Dette gør produktet velegnet til både stemningsbelysning og funktionel belysning.

Denne Neon Flex LED har dimensioner på 8 x 16 mm, hvilket gør den fleksibel og nem at installere i forskellige områder. Uanset om det er i hjørner, langs vægge eller rundt om genstande, kan du nemt tilpasse LED-strippen efter dit behov.

Produktet har også en høj IP67-vurdering, hvilket betyder, at det er vandtæt og velegnet til udendørs brug. Det tåler vandstænk og støv, men kan ikke ligge under vand i længere tid. For at sikre produktets vandtæthed skal eventuelle samlinger tætnes med klar silikone.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2800K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe