Varm hvid 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.ww
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvid til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter. Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.Produktbeskrivelse

Denne varme hvide 8x16 Neon Flex LED er en fleksibel og energieffektiv lyskilde, der er ideel til indendørs og udendørs belysning. Med en effekt på 8W pr. meter og en høj spredning på 100 grader, er denne LED-strip i stand til at levere en jævn og behagelig belysning.

Produktet er designet til at blive tilsluttet til en standard 230V forsyning og kan nemt monteres i forskellige indretninger og anvendelsesområder. Med en lysstyrke på 550 lumens pr. meter er denne LED-strip effektiv og kan skabe en lys og behagelig atmosfære i rummet.

Da produktet er IP67-klassificeret, er det vandtæt og kan bruges udendørs. Dog skal det bemærkes, at LED-stripen ikke kan ligge under vand i længere tid. For at sikre produktets tæthed skal samlingerne tætnes med klar silikone.

En af fordelene ved denne LED-strip er dens evne til at blive dæmpet. Det betyder, at du kan justere lysintensiteten efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med dimensionerne på 8 x 16 mm er produktet kompakt og kan nemt monteres og tilpasses forskellige installationer.

Den varme hvide farvetemperatur skaber en hyggelig og indbydende atmosfære, der passer perfekt til steder som under køkkenskabe, på terrasser eller i loungeområder.

Samlet set er denne varme hvide 8x16 Neon Flex LED en alsidig, energieffektiv og holdbar belysningsløsning, der kan tilpasses forskellige indretninger og behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

Forventes på lager igen: 03/10/2023

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2800K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe