Neutral hvid D16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.nw
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk D16 Neon Flex i neutral hvid til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe D16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.
Strippen kan dæmpes.

- 230V strips bør ikke bruges til pool og bad, her anbefaler vi løsning med 24V

Materiale: PVC.
Forbrug: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.
 


Data om produktet:

8W/meter LED Strip. Denne Neutral hvide D16 Neon Flex LED strip er designet til at levere 8 watt per meter af energibesparende LED-lys. Den leveres med en spænding på 230V, hvilket gør den nem at tilslutte til strømforsyningen i dit hjem eller arbejdsområde.

400 lumens/meter. Med en lysstyrke på 400 lumens per meter er denne LED-strip i stand til at levere et klart og skarpt lys. Det gør den ideel til belysning af både indendørs og udendørs rum, hvor en jævn fordeling af lyset er vigtigt.

320 graders spredning. Denne Neon Flex LED-strip har en høj spredning på 320 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset kan nå ud til alle hjørner og kroge af rummet uden nogen mørke pletter eller skygger.

Kan dæmpes. Med muligheden for at dæmpe lyset kan du justere lysstyrken efter behov. Dette gør det muligt at skabe forskellige stemninger og tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter eller tidspunkter på dagen.

Dimensioner: Ø14 mm. Denne LED-strip har en diameter på 14 mm, hvilket gør den kompakt og fleksibel. Den kan nemt tilpasses til forskellige former og overflader, så du kan få lys præcis, hvor du ønsker det.

IP67 vandtæt. Denne LED-strip er vandtæt med en IP67 klassifikation. Dette betyder, at den kan modstå vand og støv, og er velegnet til udendørs brug. Dog bør den ikke udsættes for vand i længere tid, da dette kan forårsage beskadigelse.

Tætning af samlinger. For at sikre tætheden af denne LED-strip og forhindre vand i at trænge ind, skal samlingerne tætnes med klar silikone. Dette er vigtigt for at forlænge levetiden og ydeevnen af produktet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til D16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- D16 monteringsklip


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning320 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Diameter14 mm.
MaterialePVC
Iframe