Restsalg: LEDlife ZOLO pendel lampe
6W, Cree LED, sort/rosa guld, m. 1,2m ledning

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner
Flot og eksklusiv pendel spotlampe fra LEDlifes ZOLO serie.

Enkelt design der passer perfekt til hjemmet, men også til offentlige steder som f.eks. caféer og restauranter.

Den smalle spredning på lyset, gør lampen til perfekt restaurant belysning. Lyset vil være fokuseret ned på cafe borderne, og samtidig skabe en hyggelig atmosfære.

Lampen vil også gøre sig godt som hyggekrogs belysning i stuen eller på den overdækkede terrasse.

Farve på hus: Sort.

Farve på reflektor: Rosa guld.

Med højkvalitets LED chip fra CREE.

Inklusiv 1,2 meters ledning. Restsalg: LEDlife ZOLO pendel lampe, 6W, Cree LED, sort/rosa guld, m. 1,2m ledning

Denne LEDlife ZOLO pendel lampe er et fantastisk produkt til at lyse op i ethvert rum. Dens sorte/rosa guld design gør den både stilfuld og moderne, og den medfølgende 1,2m ledning giver dig fleksibilitet til at placere lampen, hvor du ønsker det.

Med en effekt på 6W er denne lampe både energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes let til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 600 lumens. Desuden har den et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 45 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lys, der ikke blænder.

Det mest imponerende ved denne lampe er dens lyskvalitet. Den har en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at den viser alle farver på en levende og naturlig måde. Uanset om du bruger lampen til at belyse et arbejdsområde eller til at skabe en hyggelig atmosfære, kan du være sikker på, at den vil præsentere farverne flot og sprudlende.

En anden fordel ved denne lampe er dens dæmpningsfunktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine behov og skabe den perfekte stemning i rummet.

Med brug af LED af højeste kvalitet kan du også være sikker på, at denne lampe vil have en lang levetid. Den kan holde op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette skyldes også den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling, der sikrer optimal ydeevne og lang holdbarhed.

Du kan vælge mellem en varm hvid (3000K) kulør, som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dine omgivelser.

Med dimensionerne 200 x Ø53 mm har denne lampe den perfekte størrelse til at være en iøjnefaldende dekoration i ethvert rum. Det er også værd at bemærke, at lampen kommer med en integreret lyskilde, så du behøver ikke at købe ekstra pærer eller lyskilder.

Flere detaljer

Før: DKK 345,00

-40%

DKK 207,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner
Højde200 mm.
Diameter53 mm.
Iframe