V-Tac T8-Value60
10W LED rør, 60 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

LED Lysstofrør, der monteres direkte i armaturet og virker som erstatning for et almindeligt lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 
(Ved dobbeltarmatur skal der i nogle tilfælde ombygges - guide medfølger).


Produktbeskrivelse:

Det V-Tac T8-Value60 LED rør er et energibesparende alternativ til traditionelle lysstofrør, der er perfekt til brug i både private hjem og kommercielle miljøer. Med en effekt på kun 10W kan dette LED rør erstatte et 18W traditionelt lysstofrør på 60 cm, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser i løbet af produktets levetid.

Tilslutningsmuligheder: Dette LED rør kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Der er ingen behov for yderligere ombygning eller speciel transformer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 800 lumens og en spredningsvinkel på 160 grader, er dette LED rør i stand til at levere et jævnt og behageligt lys i hele rummet. Den høje spredningsvinkel sikrer, at lyset når ud i alle hjørner og kanter, hvilket resulterer i en optimal belysning.

High CRI-værdi: Dette LED rør har en høj farvegengivelsesindeks (CRI) værdi på 80-85, hvilket betyder at det kan vise farverne på en ægte og naturtro måde. Dette er vigtigt for at sikre, at du kan se alle detaljer og farvenuancer korrekt - ideelt til brug i butikker, udstillingsrum, kontorer eller andre steder, hvor farvegengivelse er vigtig.

Vælg din foretrukne farve: Dette LED rør fås i en varm hvid kulør (3000K). Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til brug i stuer, soveværelser eller restauranter.

Kompakt design: Med sine dimensioner på 600 x 30 x 30 mm passer dette LED rør problemfrit ind i eksisterende armaturer og installationsområder. Det slanke og kompakte design gør det nemt at installere og giver en æstetisk appel.

Med V-Tac T8-Value60 LED røret får du et energieffektivt og holdbart belysningsløsning, der sikrer en jævn og behagelig belysning i dine omgivelser. Uanset om det er til hjemmebrug eller kommercielle rum, er dette LED rør det perfekte valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 27,00

Du sparer årligt 52 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Erstat18w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Højde30 mm.
Bredde600 mm.
Dybde30 mm.
MaterialeNano plast
Iframe