LEDlife LUX3 LED spot
3W, RA 95, dæmpbar, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Passer til GU10 sokkel og loftspot/downlight.

God linse der giver en perfekt spredning.


LEDlife LUX3 LED spot er en kraftfuld og energieffektiv belysningsløsning, som er ideel til både private hjem og professionelle miljøer. Med en effekt på 3W og en GU10 fatning, er denne LED spot i stand til at erstatte en 35W pære og levere en imponerende lysstyrke på 300 lumens. Den er let at tilslutte til en standard 230V forsyning og kan bruges til en bred vifte af belysningsopgaver.


En af de største fordele ved LEDlife LUX3 LED spot er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 95-99, giver denne LED spot et levende og naturligt lys, som viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Lyskvaliteten er så høj, at den kan bruges selv i de mest krævende situationer, hvor farvegengivelsen er afgørende.


LEDlife LUX3 LED spot er også dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, er denne LED spot i stand til at levere en lang og sikker drift på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.


LEDlife LUX3 LED spot fås i en varm hvid kulør (2700K), som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Med dens kompakte dimensioner på 55 x Ø50 mm, er denne LED spot nem at installere og passer godt ind i enhver indretning. Så hvis du leder efter en energieffektiv og højkvalitets belysningsløsning, er LEDlife LUX3 LED spot et godt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 83,00

v. 10+  DKK 74,70

Du sparer årligt 209 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke300 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat35w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
Iframe