V-Tac 50W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

50W LED projektør.

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Kan med fordel bruges til oplysning af haven eller indkørslen.


Produkt navn: V-Tac 50W LED projektør, Arbejdslampe, udendørs

Data om produktet:
Effekt: 50W.
Tilsluttes til 230V forsyning.
Lysstyrke på 4300 lumens og en høj spredning på 110 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Kulør på lyset
Vælg imellem 3 kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K).
Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.
Kold hvid - Giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 150 x 180 x 27 mm.
IP65 - Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn.
Med integreret lyskilde.

V-Tac 50W LED projektør, arbejdslampe er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 50W opnår den en imponerende lysstyrke på 4300 lumens, hvilket sikrer optimal belysning i ethvert arbejdsmiljø eller udendørs område. Projektøren tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den yderst fleksibel at anvende. Med en spredning på 110 grader sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter eller skygger. Dette er særligt vigtigt for at opnå en effektiv og sikker arbejdsplads eller belysning af udendørs områder. Projektøren er tilgængelig i tre forskellige kulører: varm hvid, neutral hvid og kold hvid. Varm hvid skaber en hyggelig og afstressende stemning, hvorimod neutral hvid giver et naturligt lys uden blå eller gule toner. Kold hvid er ideel til specifikke anvendelser såsom i malerkabiner, akvarier og dekorative formål. Med dimensionerne 150 x 180 x 27 mm har projektøren en kompakt og diskret form, og den kan nemt installeres på vægge eller andre overflader. Den har desuden IP65-klassifikation, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Projektøren har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at anvende den uden yderligere installering af pærer eller lysstofrør. Dette gør den både praktisk og økonomisk fordelagtig. Uanset om du har brug for belysning til din have, arbejdsplads eller andet udendørs område, så er V-Tac 50W LED projektør den perfekte løsning. Med dens høje lysstyrke og jævne fordeling af lys er den ideel til enhver belysningsopgave. Vælg mellem tre kulører og find den bedste atmosfære og funktionelle belysning til dit behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 119,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Effekt og spænding
Forbrug50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde180 mm.
Bredde150 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium
Iframe