V-Tac 150W LED projektør
100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

150W LED projektør med automatisk tænd/sluk fra V-Tac.

Denne projektør har indbygget skumringssensor, så lampen tænder når det bliver mørkt og slukker igen når det bliver lyst.
Den indbyggede lyssensor måler lysniveauet omkring projektøren, og tænder automatisk når lyset kommer under 140 lux.

Dette gør den nem at bruge, da den blot skal monteres, og der ikke er behov for eksternt skumringsrelæ eller tidsur.

Hvis projektøren sidder i skygge eller overdækket, kan lyset være tændt længere på overskyede dage.Produktbeskrivelse:

Denne LED projektør fra V-Tac er et kraftfuldt og alsidigt produkt, der egner sig perfekt til udendørs brug. Med en effekt på 150W er projektøren i stand til at levere en imponerende lysstyrke på 15000 lumens. Dette sikrer en kraftig og jævn fordeling af lyset med en spredning på 100 grader.

En af de vigtige faktorer ved dette produkt er den høje lyskvalitet, der kan prale af en Ra-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser farverne flot og ægte. Uanset om du har behov for at belyse en have, en bygning eller en arbejdsplads, leverer projektøren en tilstrækkelig høj lyskvalitet til at opfylde de fleste behov.

LED-chippen, der bruges i denne projektør, kommer fra Samsung, hvilket er ensbetydende med en høj produktkvalitet og pålidelighed. For at understrege dette yder fabrikanten en generøs 5 års producentgaranti med købet af denne projektør.

Projektøren er tilgængelig i en varm hvid farvetemperatur på 3000K. Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til at skabe hygge og nyde det varme lys.

Med dimensionerne 219 x 390 x 55 mm er denne projektør kompakt og nem at installere. Den er også udstyret med en IP65-beskyttelse, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn. Denne egenskab gør projektøren velegnet til udendørs brug og sikrer holdbarhed selv i barske vejrforhold.

En ekstra praktisk funktion ved denne projektør er den indbyggede skumringssensor. Dette muliggør automatisk tænding og slukning af projektøren baseret på lysets niveau i omgivelserne. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om manuelt at tænde eller slukke projektøren, da den vil tilpasse sig omgivelserne helt af sig selv.

Med alle disse funktioner og egenskaber er V-Tac 150W LED projektøren den perfekte løsning til at levere kraftfuld belysning udendørs. Uanset om du har brug for at oplyse en bygning, en have eller en arbejdsplads, vil denne projektør levere en høj kvalitet af lys og sikre en behagelig atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 801,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke15000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde390 mm.
Bredde219 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeAluminium
Iframe