V-Tac 150W LED projektør
100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

150W LED projektør med automatisk tænd/sluk fra V-Tac.

Denne projektør har indbygget skumringssensor, så lampen tænder når det bliver mørkt og slukker igen når det bliver lyst.
Den indbyggede lyssensor måler lysniveauet omkring projektøren, og tænder automatisk når lyset kommer under 140 lux.

Dette gør den nem at bruge, da den blot skal monteres, og der ikke er behov for eksternt skumringsrelæ eller tidsur.

Hvis projektøren sidder i skygge eller overdækket, kan lyset være tændt længere på overskyede dage.



Effektiv og alsidig udendørsbelysning med V-Tac 150W LED projektør

Denne V-Tac 150W LED projektør er den perfekte løsning til at opnå god belysning udendørs. Med dens imponerende effekt på 150W giver den en kraftig og klar lysstyrke på hele 15000 lumens, hvilket sikrer, at intet område vil være i mørke. Projektøren har en lysstyrke på 100 lumens per watt, hvilket betyder en ekstremt effektiv udnyttelse af energien.

Projektøren er nem at installere og kræver en 230V strømforsyning. Den er utrolig holdbar og har en forventet levetid på mere end 30.000 timer, hvilket sikrer, at du kan nyde godt af dette lys i mange år fremover. Med en bred spredning på 100 grader er den ideel til at skabe en jævn og ensartet belysning af store områder.

Dette produkt er designet med en høj fokus på lyskvalitet og har en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og rigtig viser alle farver. Uanset om du bruger projektøren til kommercielle eller private formål, vil den sikre en flot og ægte belysning.

Med Samsung LED chip som lyskilde kan du være sikker på, at projektøren leverer en pålidelig præstation i mange år. Derudover kommer den med en imponerende garantiperiode på 5 år fra producenten, så du kan være tryg ved dit køb.

Hvis du ønsker et varmt og hyggeligt lys, er denne projektør tilgængelig med varm hvid kulør (3000K). Denne farvetemperatur skaber en afslappende atmosfære og hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Uanset om du ønsker at bruge projektøren i haven, på terrassen eller som arbejdslampe, vil den med sin varme kulør tilføje noget ekstra til dit rum.

Med dimensionerne 219 x 390 x 55 mm er denne LED projektør kompakt og let at placere. Produktet er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør projektøren ideel til udendørs brug, hvor den kan modstå alle vejrforhold.

For at gøre installationen endnu nemmere kommer denne LED projektør med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe eller installere en separat pære, hvilket gør den til den perfekte løsning til en hurtig og problemfri belysning af dit udendørsområde.

Opgrader dit udendørsområde med denne V-Tac 150W LED projektør og nyd godt af dens kraftfulde lysstyrke, holdbarhed og høje lyskvalitet. Med dens alsidighed og mange funktioner er den det ideelle valg for både private og kommercielle formål. Investér i en fremragende udendørsbelysning i dag.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 801,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke15000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde390 mm.
Bredde219 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeAluminium