V-Tac 25W LED loftslampe
IP44, 30x30cm, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunnerIntroduktion til V-Tac 25W LED loftslampe.


V-Tac 25W LED loftslampe er en kraftfuld og alsidig lyskilde, der er designet til at levere en jævn og behagelig belysning i ethvert rum. Med en imponerende lysstyrke på 2000 lumens og en bred spredning på 110 grader, sikrer denne loftslampe en optimal lysoplevelse, uanset om den anvendes i hjemmet, på kontoret eller i andre indendørs miljøer.


Høj lyskvalitet med naturligt lys.


En af de største fordele ved V-Tac 25W LED loftslampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 er denne loftslampe i stand til at levere et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør det nemmere at se og skelne mellem forskellige farver, hvilket er vigtigt i mange forskellige sammenhænge.


Varm hvid kulør for en hyggelig atmosfære.


V-Tac 25W LED loftslampe findes i en varm hvid kulør på 3000K, der giver en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet og er ideel til steder, hvor man ønsker at slappe af og føle sig godt tilpas.


Dimensioner og IP44-klassificering.


V-Tac 25W LED loftslampe har dimensioner på 300 x 50 x 300 mm og er dermed en kompakt og praktisk løsning til mange forskellige rum. Loftslampen er også IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til brug i badeværelser, køkkener og andre steder, hvor der kan være høj luftfugtighed.


Konklusion.


V-Tac 25W LED loftslampe er en alsidig og kraftfuld lyskilde, der er ideel til mange forskellige indendørs miljøer. Med dens imponerende lysstyrke, brede spredning og høje lyskvalitet er den i stand til at levere en optimal belysning, uanset hvor den anvendes. Den varme hvide kulør og IP44-klassificering gør den også til en praktisk og behagelig løsning til mange forskellige rum.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 306,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 10/06/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug25w
SpændingsintervalAC: 100-240V, 50/60Hz
Dimensioner
Højde50 mm.
Bredde300 mm.
Dybde300 mm.