8W LED Pære
Kultråd LED, E27, A60D

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig 8W LED pære, med de flotte kultråd LED, der giver et jævnt og godt lys.


Lyskvalitet og Lang levetid

8W LED Pære, Kultråd LED, E27, A60D er en fantastisk LED pære, der tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en imponerende lysstyrke på 968 lumens og en høj spredning på 320 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i alle retninger. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør den ideel til de flestes behov.

Kvalitet og Lyskilde

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du være sikker på en lang levetid for hele produktet. Dette betyder færre udskiftninger og mindre vedligeholdelse for dig.

Kulør og Atmosfære

LED pæren fås i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning i rummet. Perfekt til hjemmet, kontoret eller andre steder, hvor en behagelig belysning er ønsket.

Dimensioner

Med dimensioner på 105 x Ø60 mm, er denne LED pære let at installere og passer perfekt i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør den velegnet til en række forskellige rum og indretninger.

Alt i alt er 8W LED Pære, Kultråd LED, E27, A60D et fremragende valg, når det kommer til belysning. Med høj lyskvalitet, lang levetid og en varm kulør, kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem eller kontor. Tag et skridt mod energibesparelse og stilfuld belysning med denne LED pære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke968 lumens
Spredning320 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
Iframe