8W LED Pære
Kultråd LED, E27, A60D

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig 8W LED pære, med de flotte kultråd LED, der giver et jævnt og godt lys.


Denne 8W LED Pære er en ideel erstatning for traditionelle glødepærer, da den har en høj lysstyrke på 968 lumens og en bred spredning på 320 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det spreder sig optimalt i rummet. Lyskvaliteten er også høj med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Derudover kan denne pære også dæmpes, så lysstyrken kan justeres efter behov.


LED-teknologien i denne pære er af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Derudover er der også en professionel og driftssikker driver, samt en god køling, som tilsammen sikrer en lang levetid for hele produktet.


Denne pære fås i varm hvid (2700K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, så man kan nyde den afslappende atmosfære i hjemmet. Pæren har også en kompakt størrelse på 105 x Ø60 mm, så den passer perfekt til mange forskellige lamper og armaturer.


Kort sagt, denne 8W LED Pære er en pålidelig og energibesparende løsning, der giver et højkvalitets lys med en lang levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke968 lumens
Spredning320 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde105 mm.
Diameter60 mm.