LED-POL 1,3W LED pære
G45, kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

En helt ny og innovativ LED pære, som kombinerer et energieffektivt design med en lav wattage og høj lysstyrke.

Denne 1,3W LED pære leveres med en E27 fatning, som er den mest almindelige fatning.

Denne pære er kompatibel med enhver lampe med en E27 fatning, så du kan opgradere til LED-belysning med lavere energiforbrug.

Pæren udsender et blødt og behageligt lys med en høj spredning.

Lyset er af naturlig kvalitet, hvilket gør det til det perfekte valg til hjemmebrug.

Denne LED-pære er en energibesparende løsning, der reducerer energiforbruget med op til 80% i forhold til en traditionel glødepære.

Den har en holdbarhed på op til 20.000 timer og er derfor meget holdbar og pålidelig.


LED-POL 1,3W LED pære, G45, kultråd, E27

1,3W Kronelyspære med E27 stor fatning. LED-POL LED-pæren er en energibesparende og holdbar lyskilde, der giver en lysstyrke på 55 lumens og har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Tilsluttes til 230V forsyning. Denne LED-pære er nem at installere og kan tilsluttes direkte til standard lyskontakter i hjemmet eller på kontoret.

Lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Med denne høje farvegengivelsesindeks kan du være sikker på at få et naturligt og ægte lys, der viser alle farver på en flot og realistisk måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Kulør på lyset

Findes i varm hvid (2700K). Den varme hvide kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Med dette varme lys kan du skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

Dimensioner: LED-POL LED-pæren har en størrelse på 78 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste lamper og armaturer med E27 fatning.

LED-POL LED-pæren er ideel til brug i alle typer af indendørs belysningsapplikationer, herunder lamper, loftslamper, væglamper og meget mere. Med dens energibesparende egenskaber og lange levetid er det et miljøvenligt alternativ til traditionelle lyskilder. Skift til LED-POL LED-pæren og få et behageligt og naturligt lys i dit hjem eller på arbejdspladsen!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 23,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke55 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1,3w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde78 mm.
Diameter45 mm.