V-Tac 150W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

150W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 100 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

 


Effektiv LED projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 150W LED projektør er designet til at levere kraftigt og pålideligt lys til udendørs områder. Med en imponerende lysstyrke på 12000 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer denne projektør en jævn og bred distribution af lys. Dette gør den ideel til belysning af større udendørs områder såsom haver, gårde eller parker.

Med et effektforbrug på 150W er denne LED projektør yderst energieffektiv. Den kan tilsluttes til den almindelige 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem. Med en høj lyskvalitet, som måles ved RA værdien på 80-85, kan man være sikker på, at den reproducerer farverne på en naturlig og ægte måde. Dette gør den egnet til en bred vifte af anvendelser.

Dette produkt bruger Samsung LED chip af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Desuden tilbyder producenten en garanti på 5 år, hvilket giver ekstra tryghed for kunden. Kombinationen af den professionelle og pålidelige driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Vælg den rette kulør til dit behov

Med denne LED projektør kan du vælge imellem tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, ideel til hyggelige udendørs arrangementer. Neutral hvid er perfekt til effektivt arbejde, da den reproducerer farverne på en naturlig måde. Kold hvid er sjældent anvendt i Skandinavien, men er populær til specifikke formål såsom malerkabiner, akvarier og dekoration.

Robust og vejrbestandig design

Denne LED projektør har en kompakt størrelse på 404 x 322 x 52 mm, hvilket gør den let at installere i forskellige udendørs miljøer. Med dens IP65-klassificering er den velegnet til udendørs brug, da den er vandafvisende og tåler vandstænk samt regn. Projektøren har desuden en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for yderligere installation af pærer eller lyskilder.

Denne V-Tac 150W LED projektør er den perfekte løsning til udendørs belysning, da den kombinerer kraftfuldt lys, energieffektivitet og lang levetid. Vælg den rette kulør, der passer til dit behov, og nyd det høje lyskvalitet og det robuste design, der sikrer pålidelig og langvarig brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 657,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke12000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde322 mm.
Bredde404 mm.
Dybde52 mm.
MaterialeAluminium
Iframe