V-Tac 50W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

50W LED projektør.

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Smart design, hvor ledningen monteres direkte i projektøren, via den indbyggede vandtætte samler på bagsiden.


Effektiv og holdbar udendørs arbejdslampe med høj lyskvalitet

Denne V-Tac 50W LED projektør er designet til at opfylde alle dine behov for udendørs belysning. Med sin kraftfulde 50W effekt og Samsung LED chip, kan den levere et klart og skarpt lys, der sikrer optimal synlighed i alle situationer.

Lampen er let at installere og tilslutte til en 230V forsyning. Den kan bruges både indendørs og udendørs, takket være dens IP65-klassificering, som gør den vandtæt og regnfast. Du kan derfor trygt bruge den i haven, på byggepladsen eller andre steder, hvor den kan udsættes for fugt og vejrforhold.

Effektiv belysning med stor spredning og høj lysstyrke

Med en lysstyrke på 4000 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til udendørs områder, hvor der er behov for en stor belysningsradius, som f.eks. parkeringspladser, haver eller sportsanlæg.

Lyset har en neutral hvid kulør (4000K), hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Der er ingen blå eller gule toner i lyset, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige og ikke påvirkes af farveforvrængning.

Lyskvalitet og garanti

Denne V-Tac LED projektør har en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser alle farver flot og korrekt. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov, både privat og professionelt.

For at sikre dig et holdbart og pålideligt produkt, leveres projektøren med en 5-års producentgaranti. Med dens højtydende Samsung LED chip er du sikret en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Med en dimension på 152 x 195 x 57 mm, er denne LED projektør kompakt og nem at placere forskellige steder. Du kan nemt montere den på væggen, i loftet eller på en stativ for at opnå den ønskede belysning.

Så hvis du leder efter en effektiv og holdbar udendørs arbejdslampe med høj lyskvalitet, bør du vælge denne V-Tac 50W LED projektør. Med dens imponerende lysstyrke, store spredning og naturlige lys er den ideel til både professionelt og privat brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 200,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde195 mm.
Bredde152 mm.
Dybde57 mm.
MaterialeAluminium
Iframe