V-Tac 100W LED projektør
100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

100W LED projektør med automatisk tænd/sluk fra V-Tac.

Denne projektør har indbygget skumringssensor, så lampen tænder når det bliver mørkt og slukker igen når det bliver lyst.
Den indbyggede lyssensor måler lysniveauet omkring projektøren, og tænder automatisk når lyset kommer under 140 lux.

Dette gør den nem at bruge, da den blot skal monteres, og der ikke er behov for eksternt skumringsrelæ eller tidsur.

Hvis projektøren sidder i skygge eller overdækket, kan lyset være tændt længere på overskyede dage.V-Tac 100W LED projektør, 100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 100W LED projektør er et fantastisk produkt, der har mange funktioner og egenskaber. Med en effekt på 100W og tilslutning til 230V forsyning, er denne projektør kraftfuld og nem at installere.

Med en lysstyrke på 10000 lumens og en høj spredning på 100 grader, sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt til udendørs anvendelse, da det sikrer, at hele området er godt oplyst. Derudover har projektøren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det bruges til at belyse en have, en parkeringsplads eller en bygning, kan projektøren opfylde de fleste behov.

Projektøren er udstyret med Samsung LED chip og kommer med en 5 års producentgaranti. Dette giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved købet.

Der er også mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, da lyset ikke indeholder blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser helt naturlige ud.

Projektøren har følgende dimensioner: 248 x 299 x 50 mm og er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs, da den er vandtæt og tåler regn. Det betyder også, at projektøren kan bruges i forskellige vejrforhold uden at blive beskadiget.

En anden fantastisk funktion ved projektøren er den indbyggede skumringssensor, der automatisk tænder og slukker for projektøren afhængigt af omgivende lysniveau. Dette gør projektøren utrolig energieffektiv og praktisk.

Med denne V-Tac 100W LED projektør får du en pålidelig og kraftfuld lysskilde, der er perfekt til udendørs anvendelse. Uanset om du har behov for at belyse en have, en parkeringsplads eller en bygning, vil denne projektør imødekomme dine behov med sin kraftige lysstyrke, høje lyskvalitet og holdbare design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

Før: DKK 481,00

-20%

DKK 384,80

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke10000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde299 mm.
Bredde248 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium
Iframe