V-Tac 50W LED projektør
Samsung LED chip, 120LM/W, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner
Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.


V-Tac 50W LED projektøren er en højkvalitets LED projektør, som er ideel til både indendørs og udendørs anvendelse. Med en effekt på 50W, kan projektøren tilsluttes til en standard 230V forsyning og har en lysstyrke på 6000 lumens. Projektøren har en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde.


Projektøren er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Projektøren har også en professionel og driftssikker driver og god køling, hvilket giver en forventet lang levetid for hele produktet. Derudover har projektøren en 5 års producentgaranti.


Du kan vælge mellem to forskellige kulører: neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


Projektøren har dimensioner på 188 x 223 x 28 mm og er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn. Projektøren har også en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Overall, V-Tac 50W LED projektøren er en pålidelig og kraftfuld belysningsløsning, der passer til en bred vifte af behov.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 273,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke6000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
Højde223 mm.
Bredde188 mm.
Dybde28 mm.
MaterialeAluminium