V-Tac 5,5W LED pære
P45, E14, RA 95

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot lille E14 LED pære på 5,5W, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse.

Perfekt kombination af høj effekt og lille størrelse.

Form: P45.


Data om produktet:

5,5W LED pære med E14 fatning - denne LED pære er designet til at erstatte en traditionel 40W pære og bruger kun 5,5W strømforbrug. Denne lave strømforbrug gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Pæren kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Lyset vil nå ud i alle hjørner og skabe en behagelig belysning i hele rummet.

Denne LED pære har også en høj lyskvalitet med en høj Color Rendering Index (RA) værdi på 95-99. Dette betyder, at lyset vil gengive farverne i rummet på en levende og naturlig måde. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre rum, vil denne pære sikre en flot og sprudlende visning af alle farver. Lyskvaliteten er så høj, at den også kan opfylde kravene til selv de mest krævende situationer.

Ved brug af LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift op til 30.000 timer. Dette betyder, at pæren vil have en lang levetid med minimalt fald i lysstyrke. Pæren er udstyret med en professionel og driftssikker driver og god køling, hvilket bidrager til den lange levetid og pålideligheden af produktet.

Varm hvid kulør

Denne LED pære er tilgængelig i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Den skaber en hyggelig stemning og er perfekt til brug i stuen, soveværelset eller andre områder, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afslappet atmosfære.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

Denne LED pære har dimensionerne 82 x Ø46 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer. Den har en beskyttelsesklasse på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne pære indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 23,00

Du sparer årligt 225 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning200 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5.5w
Erstat40w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde82 mm.
Diameter46 mm.
MaterialePVC
Iframe