V-Tac 6W LED kronepære
G45, Kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Med filament LED, der sikrer et udseende der minder om det fra traditionelle kronepærer.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 6W LED kronepære med E27 fatning er den perfekte løsning til at opgradere dit belysningssystem. Med en lysstyrke på 600 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85, leverer den en høj lyskvalitet, hvilket betyder at den flot og ægte viser alle farver, og er tilstrækkelig til de flestes behov.

Kulør på lyset

Denne kronepære fås i neutral hvid (4000K) kulør. Neutral hvidt lys giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør at belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 72 x Ø45 mm, passer denne kronepære perfekt ind i de fleste armaturer. Den tilsluttes til en 230V forsyning og er velegnet til brug i mange forskellige rum som f.eks. stuer, køkkener, kontorer og lignende.

Denne LED kronepære har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den anvendes indendørs og beskyttes mod direkte kontakt med vand for at sikre lang levetid og optimal ydeevne.

Med V-Tac 6W LED kronepære, får du en energieffektiv og langtidsholdbar løsning til dine belysningsbehov. Skift til LED belysning i dag og spar både energi og penge samtidig med at du får en lysoplevelse af høj kvalitet.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 22,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe