V-Tac 6W LED kronepære
G45, Kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Med filament LED, der sikrer et udseende der minder om det fra traditionelle kronepærer.


Data om produktet:

6W Kronepære med E27 stor fatning. Denne V-Tac LED kronepære er designet til at kunne tilsluttes en 230V forsyning og har en lysstyrke på 600 lumens. Pæren har en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at lyset spredes ud i alle retninger og giver en behagelig og omfattende belysning af området.

Lyskvaliteten på denne LED kronepære er meget høj med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farverne flot og ægte. Du vil opleve, at alle genstande og rummet ser naturlige ud under belysning med denne pære. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov for belysning og skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Kulør på lyset:

Denne V-Tac LED kronepære fås i to forskellige kulører: varm hvid (2700K) og neutral hvid (4000K). Ved valg af varm hvid kulør skaber lyset en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme, hyggelige lys. Denne kulør er perfekt til brug i f.eks. stuer, soveværelser eller andre rum, hvor du ønsker at skabe en hyggelig stemning og afslappende atmosfære

Neutral hvid kulør er ideel til brug i arbejdsmiljøer, hvor effektivitet og præcision er vigtige. Lyset er uden blå eller gule toner og giver derfor et naturligt og klart lys, som gør det muligt at se belyste emner på en meget præcis og nøjagtig måde. Denne kulør er perfekt til brug i kontorer, værksteder eller andre arbejdsområder med behov for god belysning.

Dimensioner:

Denne LED kronepære har dimensionerne 72 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper eller armaturer. Størrelsen gør det nemt at bruge pæren som erstatning for traditionelle glødepærer eller andre typer af lyskilder.

Denne V-Tac LED kronepære har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne pære er beregnet til indendørs anvendelse og bør ikke bruges i områder, hvor der er risiko for vand eller fugtighed.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 22,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe